petek, 12. oktober 2012

Otvoritev in dolg nos

Ta teden smo v nabiralnike dobili reklamo, da se v petek (danes) odpre nova trgovina s čevlji v naši bližini. 

Trgovino poznam še iz študentskih časov, ko smo se sem ter tja kdaj namesto na predavanje vPortorož odpravili čez mejo,v Italijo, malo v šoping. In v tej trgovini sem vedno našla kakšne čevlje, ki so mi bili všeč, hkrati pa tudi cenovno dostopni.

Danes zjutraj, ko se je Kung-Fu Panda zbudil, najedel,..., in ko sem ga končno oblekla (ja, zdaj je odpravljanje od doma nekoliko daljši proces), sva se napokala v avto in odpeljala do carice. Tam smo iz avtomobila vzeli voziček, ter se peš odpravili do omenjene trgovine.

Pred trgovino na parkirišču en kup avtomobilov. Še dobro, da nam ni bilo potrebno iskati parkirnega mesta. 
V lokalu, ki je ob neposredni bližini te nove trgovine, so bile vse mize zasedene. Ura je bila malo čez 9.

Na rolo ograji, s katero se trgovina zapre pa list: OTVORITEV OB 15:00.

Halo?!?! Kaj pa njim ni jasno? Glede na gnečo in firbce bi verjetno imeli do 15h že kar nekaj zaslužka, tako pa... jah, jaz sem se obrisala pod nosem oz. se mi je podaljšal kot Ostržku, če se je zlagal. 

Danes mi torej ni uspelo, mogoče mi pa jutri. Da ujamem še otvoritvene popuste.

Mogoče... če ne bo gneča (ker ta me ponavadi odbije - kjerkoli že sem).

7 komentarjev:

  1. zdejle sem bla tam, ob 18ih še kar gneča, take pred Merkurjem na parkir platzu še ni bilo. Pa še razstavo gob imajo. Merkur - gobe - čevlji, ne najdem prave povezave :-)Ampak se pa dogaja.

    OdgovoriIzbriši
  2. U, fajn, jst bi tud kakšne čevle rabila. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. @polona: pa si kaj kupila?

    @Katja: ja, potem se pejd mal pogužvat, ker imajo ta vikend otvoritvene popuste: kolikor si star, toliko % popusta dobiš. Jst sem šla z mami, da mi je zrihtala višji popust. :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. O to pa nisem vedla da dobiš popust glede na starost. To bi se pa pol tud meni splačalo :)Ampak včeraj se mi ni dalo pomerjat čevljev.

    OdgovoriIzbriši
  5. polona, tvoj popust še vedno ne bi bil maximalen (maximalen popust je bil 60%, jaz sem čevlje plačala s 55% popustom - se je mami še za eno leto zlagala, osebnih pa ni nihče preverjal). Bi vseeno mogla koga še starejšega vzeti s sabo, bi bilo ugodneje. :-)
    In to akcijo so imeli cel vikend, tudi danes. Ko sem šla z vozičkom tam mimo, sem bila spet presenečena, kako veliko ljudi spet zapravlja.

    OdgovoriIzbriši
  6. Jst sm pa že mislna, da ti v primeru, ko pripelješ pradedka, ki je star 102, denar celo vrnejo. :) haha

    OdgovoriIzbriši
  7. Ha ha, ja to pa ne. Škoda, a ne?! Ampak je carica nekaj slišala, da so 70 letniki dobili tudi toliko popusta. Samo, ni pa nujno da je res. To niso ravno preverjene novice. :-)

    OdgovoriIzbriši