ponedeljek, 14. oktober 2013

Živalski vrt in Mr. Murphy

Že poleti sem tuhtala, da bi mogoče en dan lahko šli v živalski vrt. Ko ne bo prevroče (saj veste, poleti so bili dnevi res vroči). Pa ko bo Kung-Fu Panda shodil, ne da ga bomo v vozičku vozili sem ter tja, ker gre lažje brez vozička. Kung-Fu Panda je že shodil, voziček smo pospravili, dnevi niso več prevroči (prej ravno obratno) - torej idealno za obisk živalskega vrta.
In ko so že sredi tedna obljubljali, da bo lepo vreme v nedeljo, sva se z Razbojnikom odločila, da zdaj je pa že čas, da mali Panda spozna živali tudi v živo, ne samo iz knjig.

Splanirala sva cel dan: zjutraj malo ven, sledi malčkov (p)opoldanski spanec (ki ga ponavadi zaključi okrog 14h), potem takoj kosilo in nato bomo pohiteli v Ljubljano, da bomo imeli še kaj od dneva in da ne bomo v živalskem vrtu samo kakšno urico, ampak recimo vsaj dve.

Do spanca nam je šlo vse po planu. Super.

Med spanjem najmlajšega pokliče še carica, da sta s carjem nabrala veliko marel in lahko pridemo na pohane marele… Seveda smo se takoj prijavili na kosilo. Odlično, še popravljati po kosilu nam ne bo treba.

Ampak potem pa je mali Kung-Fu Panda kar spal in spal… in spal… in spal… Pa je bila ura več kot tri, ko se je zbudil. Skok na kosilo in ko smo pojedli, je bila ura okrog 16h.

Eh, prepozni za živalski vrt.

Ga poznate tudi vi, kajne?
Mr. Murphy. 
Vedno se pokaže, ko ga človek najmanj potrebuje!


Izlet v živalski vrt je torej preložen za nedoločen čas oz. na naslednjo lepo soboto ali nedeljo. J

7 komentarjev:

  1. Sama ga obiskujem že 2 leti. Haha, pa je samo 3 km stran od bloka. ;) Sicer pa, tistega kar je blizu, nikoli ne obiščeš. Upam, da vam bo naslednjič uspelo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Drugače pa je živalski idealen za vroč dan...ker je večinoma časa tam senčka in pa če ubereš ta zgodnjo pot tudi lep sprehod v hladu gozda, je tudi poleti krasno. Pa vzemite si več kot 2 uri časa, malco za sabo, igrala so božanska....za vse otroke!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, vemo da bi si morali vzeti več časa, ampak nam ne znese... Panda že okorg 11h zaspi, in spi do okrog 14h (čeprav zadnje dni celo do 15h), potem ob 18h ga pa že počasi spet spravljamo spat. Vmes pa rad dolgo sedi na kahli, pa kaj je treba tudi pojest, kar se pa tudi odvija z anti-svetlobno hitrostjo... Sej živalski vrt ni tako zelo daleč, tako da ga bomo večkrat obiskali... Samo, vstopnina se mi pa vseeno zdi nekoliko draga!

    In to, da ga lahko obiščemo tudi v hudi vročini - hvala za nasvet!!! :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. JAh kaj naj jaz rečem, še dobr da sta večja dva že kvazi "prestara" za zooo. absolutno ; za 6 člansko je to kar že podvig!

    OdgovoriIzbriši
  5. To je kar velik podvig tudi za manj člansko družino. :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ne skrbi, živalski vrt vas bo počakal. Se mu nikamor ne mudi.

    OdgovoriIzbriši