ponedeljek, 30. december 2013

Nič ne pišeš

Ja, to poslušam zadnje čase. Največkrat od Razbojnika. Pa ne, da se nam ne bi dogajalo, mogoče se nam celo preveč, pa potem ne vem kje začeti, kje končati, ko pa mine kak teden, se mi zdi pa že prepozno. In tako vam nisem povedala, da sta me moja fanta odpeljala v Ljubljano, gledat lučke, da smo zopet skočili na sonce na Lubnik, da sem prvič v življenju delala medenjake, ki so sedaj trdi kot kamen, itd. 

Redno sicer pokukam na bloge, ki jih berem, ampak saj veste, v službi se ne želim logirati, zato tudi komentarjev ne pišem tako pogosto. Če sem pa doma, je pa to druga pesem. :-)

Upam, da bom v letu 2014 bolj redno zapisovala svoje misli in naše dogodke... :-) *

Vam pa v prihajajočem letu želim veliko zdravja, sreče, veselja, iskrenih prijateljev in zadovoljstva! Pa prosim, razvajajte me s svojimi zapisi še naprej - tako tisti, ki redno pišete, kot tudi tisti, ki niste tako zelo pridni (ja, tolaži me dejstvo, da nisem edina). :-)



*upanje umre zadnje

6 komentarjev:

  1. Ej, saj sem tudi jaz malo zanemarila pisanje. :) Tudi ti nas še naprej razveseljuj s svojimi objavami in vse najlepše tudi tebi in tvojim v novem letu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kljub temu še vedno kakšno stvar zvem samo prek bloga :) Medenjaki...v eno posodo, ki se da zapret (npr. kovinsko al pa Tupperware), zlož sveže olupke od jabolk, čez medenjake in čez še enkrat olupke. Pa se bodo zmehčal.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Medenjake sem pekla dan po tistem, ko sva govorili... Tole z jabolki moram poskusit, čeprav, glede na to da sem bolj lene sorte, bom mogoče raje vztrajala pri nasvetu jzf spodaj... :-) Saj pol leta ni tako zelo grozno dolgo. :-)

      Vseeno hvala za informacijo.

      Izbriši
  3. Vse dobro tudi tebi! :)
    (medenjake sem jaz predlani od žalosti zaprla v eno škatlo, nanje pozabila in ko sem jih našla čez dobrega pol leta, so bili nebeško mehki in prav slastni ;))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala!

      tudi moji se bodo zaprli in potem počakam nekaj mesecev, da vidim, če se bodo zmehčali tako kot so se tvoji... Hvala za nasvet!

      Izbriši