sreda, 14. september 2011

Zaposlena

Trenutno se nama z Razbojnikom dogaja. Sicer se nisem nič kaj zelo hvalila s tem, dokler ni prvi polčas končan, ampak... Ja, končno nama je uspelo kupiti stanovanje. JUPIIII!!!!

In kaj sem mislila, ko sem pisala prvi polčas: izbira stanovanja, rihtanje kredita na banki, pa podpisi raznih pogodb pri notarjih,... Papirologija v glavnem. No, ampak v petek sva dobila ključe najinega stanovanja in takoj prespala prvo noč kar tam. Armaflex in spalka, pa kar sredi dnevne sobe na tleh. :-) Aja, in ker spadava med moderne mlade, seveda prenosnik ni manjkal, tako da sva si tudi film lahko ogledala. 

V soboto se je pa že začel drugi polčas (=obnova stanovanja). Štemanje kuhinje, trganje tapet s sten,... Stanovanje je pač potrebno obnove. Vsekakor upam, da bomo z renovacijo kmalu končali. Cilj je, da bi novo leto preživela že v najinem novem stanovanjcu.

V nedeljo sva prebrusila in z grund barvo pobarvala balkonsko ograjo.
Ponedeljek - na ogled so že prišli prvi majstri pa nekaj najinih prijateljev. Pa okno mi je uspelo vreči s tečajev - ja, eni znamo! :-) Pa malo sva zaščitila tla (parket).
Torek - skakanje do ponudnikov notranjih vrat. (Mat'r, kok so pa vrata draga!)
Sreda - še ne vem - verjetno nadaljevanje trganja tapet oz. odstranjevanja lepila, s katerim so bile zalepljene tapete. :-)

Da ob tem ne pozabim vseh prijateljev, ki naju zelo bodrijo pri vsem tem. Pravijo, da sva izbrala super  lokacijo (ostajava v Škofji Loki) in da je stanovanje lepo. Še lepše bo pa, ko bo obnovljeno! ;-)
In poleg tega sem od kolegice iz Nemčije dobila še zabavnik Goofy als Don Quichotte v nemščini iz leta 1987, za katerega sem jo prosila že zelo dolgo nazaj in potem malce pozabila na vse skupaj, tako da je bila pošta res prijetno presenečenje. Slike ni, ker mi ga še ni uspelo pofotkat.

Na šihtu - določene osebe kradejo energijo; ampak zdaj sem se tudi že naučila, da ko me kdo vpraša kako sem, se moj odgovor glasi: "Hvala, super, pa še izboljšuje se!" :-) In še dobro da ob popoldnevih misli zaposlim s čim drugim, da mi ni treba misliti na šiht.

Zdaj pa šibam v najino stanovanje... 

pa pa vsem do prihodnjič...
In zdaj veste s čim in kako zelo sem zaposlena, tako da ne pričakujte nove objave tako kmalu. :-)


2 komentarja: