petek, 25. maj 2012

Cunce

Ja, THE DAY se počasi bliža, zato se je potrebno pripraviti. In tako sva začela s pranjem oblekic za najinega novorojenčka. In ugotovila, da ima bodoči član družine skoraj več oblek(ic) kot midva z Razbojnikom oba skupaj. Predvsem se to občuti med likanjem. Joj, te gore cunj nikakor ne zmanjka. :-)

Čeprav je kar nekaj dela, priznam, sem zelo zadovoljna, da je tako. Še najbolj krasno od vsega je, da sva vse oblekice dobila v dar. K sreči je kolegičin poba ravno prerasel te cunjice in ker pravijo, da je pri njihovi hiši zadnji, so nama z veseljem podarili vse, česar oni ne potrebujejo. Mislim, da smo za prve pol leta preskrbljeni, potem bo pa že treba kaj kupiti. Če ne bodo spet praznili omar, ha ha ha.

In da pohvalim Razbojnika, pri vsem tem mi zelo pomaga. Predvsem z obešanjem perila (ker so meni to prepovedali delati). Tako obesi preden gre v službo, potem, ko pride nazaj, ima pa spet delo, saj ga prosim, naj že suhe obleke pobere... In kot sem že rekla, tem oblekicam ni in ni konca: 


Lep dan želim tudi vam, jaz grem pa spet malo likat. Ali pa najprej na sprehod, potem pa za likalno desko...

Ah ja, bom še videla. :-)

4 komentarji:

  1. Saj bi ti prišla pomagat, pa vem da bosta sama vse z odliko uredila. Če pa kaj rabiš, pa..........

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala za ponudbo. Zaenkrat nama vse uspe urediti. Če pa kaj ne bo šlo, boš pa tako med prvimi, ki ga bova prosila za pomoč. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni je likanje najljubše gospodinjsko opravilo.:)
    Dokler si še sama, ti kar likaj, da ti ne bo dolčas. :) Ko te bo pa nekdo drug polno zaposlil pa najbolj, da začneš likat samo tiste stvari, ki jih je RES treba. Drugač boš znorela!
    Če pa karkol, kadarkol rabiš, pa veš, kje me najdeš. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi meni je likanje najljubše opravilo. No, kuhanje mi je tudi ljubo. Tako da se sploh ne pritožujem. Zdajle, ko je bilo vse naenkrat, je bilo malo več dela, sicer pa kar pridno sproti vse speglam. :-)

    Hvala tudi za tvojo ponudbo. Vem, kje te dobim, ja... Hvala! :-)

    OdgovoriIzbriši