nedelja, 23. december 2012

Božično drevesce

No, pa ga imamo tudi mi. Sicer en dan prezgodaj (ja, ponavadi vztrajam in ga želim postaviti na sveti večer), ampak letos sem si ga zaželela prej, tako da sem težila Razbojniku in sva ga danes, med popoldanskim počitkom najmlajšega družinskega člana, postavila.


Pod smrekico čakajo že tudi darila. Ja, letos me je Božiček prosil, da ker ima veliko dela, naj mu jih pomagam zaviti in naj jih potem kar postaviva pod smrekico, ker jih ne bo utegnil priti iskat, pa da tako ali tako veva, komu jih je namenil in naj jih potem kar podariva. Seveda sem ubogala, saj se bojim, da bom ostala brez darila prihodnje leto, če ne bom pridna. :-)


Svoj prostor na dreveščku je našla tudi prav posebna bunkica. Dobila sem jo v dar od Rozike. Baje jo je spomnila name, ko se je potepala po NY in mi jo je prinesla. Je ročno delo, vdelan ima prah vulkana Sv. Helena, ko je bruhal leta 1980. Verjetno je zato tako težka. :-)  
Lepa! :-) In letos je prvič v uporabi... (upam, da se ne razbije).


Božične pesmice prepevam tudi že skoraj 14 dni, jutri gremo na večerjo h kandidatki za taščo, v torek na božični zajtrk k carju in carici, tako da je vse pripravljeno za letošnji božič. 

Pa pri vas? :-)

2 komentarja:

  1. uuu lepe bunkice...
    pa kandidatka za taščo, haha, a ji boš dala kakšno ime za tle gor? Sej drugač je ta zelo fajn.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ta pisana je samo ena, čeprav je na etiketi pisalo, da jih lahko začnem zbirat. :-) Bele so pa v treh različnih variantah. Na sliki sta dve.
    Kandidatka...bo na blogu kar kandidatka. :-) Dokler ne bom poročena. :-)

    OdgovoriIzbriši