torek, 12. marec 2013

Internetno darilo

Blogerka Alcessa je priredila nagradno igro. Seveda sem sodelovala. :-)  In...bila med nagrajenkami!!! JUPI!!! Tokrat sem zadela... (in avto je še vedno cel!)

In potem sem nestrpno čakala poštarja, ki naj bi mi mojo nagrado dostavil. 

V petek, ravno na dan žena, je poštar do vrat (pa smo v 3. nadstropju) prinesel priporočeno pošiljko. Ga vprašam za koga je (ker ponavadi podpisujem za Razbojnikove pošiljke) in ko vidim, da je pa tokratna pošiljka zame, mi je kar srček poskočil od veselja. Se poslovim od poštarja in hitim z odpiranjem kuverte, ki tokrat ni bila račun, pa še vedela sem, kaj me v njej čaka. Z odpiranjem mi je malo pomagal tudi Kung-Fu Panda, ki sem ga imela ravno takrat v naročju. :-)

In potem - ta da - lično zapakirano kazalo in obesek:Obesek je krasen, prav tako kazalo. Na kazalu je tudi zapis v nemščini. Če prevedem: domišljija je pomembnejša od znanja, kajti znanje je omejeno. Albert Einstein. (upam, da sem si prav prevedla).


In uganite še nekaj - poleg obeska, ki ga imam že okoli vratu, je v uporabi tudi kazalo. Prijateljica K. je rekla, da ta je pa res dobra. In potem sem začela z branjem... 


Mogoče mi jo pa uspe prebrati - kmalu. :-)

Alcessa, še enkrat hvala.

2 komentarja:

  1. Oh, z veseljem. Uživaj. :-) (prevod seveda štima)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala, hvala!

    Potem sem se pa vendarle nekaj naučila na tečajih nemščine. Še dobro. :-)

    OdgovoriIzbriši