torek, 1. oktober 2013

Utrinki z morja

Poreč.

Skoraj vsak dan smo ga obiskali, in se potepali po njegovih ulicah...Zanimivo pohištvo v enem izmed lokalov, ki pa je bil na žalost vedno prazen - kljub temu, da so en dan vrteli prav luštno glasbo...


Pa svetilniki v daljavi, obdani s svetlikajočim se morjem...


In nenazadnje uličice obmorskih mest, ki me vedno navdušijo. Take, skrivnostne se mi zdijo. Velikokrat se vprašam, koliko ljudi je prehodilo vse te kamne, da se sedaj tako svetijo...In za konec: luštno je bilo! :-)
Ne verjamete?6 komentarjev:

 1. Verjamemo. :) Končno smo dočakali tudi slike. Ah ja, delaš mi spomine na poletje, pa tako hitro se bliža zima.

  OdgovoriIzbriši
 2. Ja, končno so prišle na vrsto tudi slike. :-)

  Poletje...sej bo kmalu novo. 2x gremo spat, pa nam bo spet vroče. :-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Joj, a veš, da sem danes dobila kartico z Bohinjskega jezera? Od ... Techke, Razbojnika in Pande :-D Divje, ne da?

  (prisrčna hvala in btw.: kartice bi se razveselila tudi, če bi Bohinjsko bilo napisano z malo :-D)

  OdgovoriIzbriši
 4. Divje, a?! :-)
  Samo, da te je razveselila. Tak je bil namen.
  Tako, kot si ti razveselila mene z verižico in obeskom (ki sem ju poleti res veliko nosila - ker obesek ni prevelik in je krasno dopolnjeval vse oblekice, ki sem jih nosila poleti). :-)

  OdgovoriIzbriši
 5. :-) Sploh tisti veslač je KUL. :-) pa Bohinjsko jezero sploh, pa da si se spomnila name, ker imaš zagotovo dovolj dela že s svojim otrokom :-D

  (aja, pa še nekaj: saj poznaš Nino, lektorico, ki kdaj pokomentira na mojem blogu - pred kratkim mi je poslala link na stran slovenskih lektorjev, na kateri razpravljajo tudi o jezikovnih težavah ... meni je bilo tako zanimivo, da sem se morala prisiliti, da neham brati ... mogoče bi bila stran všeč (oziroma povsem nova) tudi tebi oz. tvojim obiskovalkam? Prilagam link na t.i. "Lektorsko brbotanje 2012 - teme so v sivem stolpcu na levi in je treba klikniti na naslov: http://www.lektorsko-drustvo.si/vprasanja-in-odgovori/lektorsko-brbotanje - imajo pa tudi Lektorsko brbotanje 2013 ...)

  OdgovoriIzbriši
 6. oooooo kolk je lepooooo!! Kamni pa bolj zgloncani kot pri meni doma :-)

  OdgovoriIzbriši