torek, 18. november 2014

Kriza

Na tem blogu. Dogaja se nam veliko, samo časa, da bi vse to zabeležila, pa ni. Oziroma si ga ne vzamem. Oziroma, si ga vzamem zase. Saj veste, ko dam/dava zvečer malega spat, bi se lahko usedla za računalnik in začela s pisanjem, ampak takrat se raje spravim v posteljo, s kakšno (dobro) knjigo v rokah. Seveda takoj za tem, ko je v kuhinji kolikor toliko vse na mestu, kjer mora biti. Pa, ko so cunje v stroju pripravljene, da se bodo preko noči oprale. In pa seveda, ko je topel tuš za mano. 

Večkrat sem že tuhtala, da bi ta blog kar izbrisala, zadnjič sem o tem malo pojamrala celo na glas. Pa mi je Razbojnik prijazno obrazložil, da naj ga izbrišem raje ne, da mogoče se pa vendarle kdaj spet odločim za bolj redno pisanje in bom takrat lahko nadaljevala, kjer sem končala. 

Ko berem bloge na desni strani mojih zapisov, bloge, na katere skoraj dnevno klikam, opažam, da nisem samo jaz tista, katere blog sameva. Ampak, po drugi strani so pa nekatere pri objavljanju novih zapisov precej bolj pridne in takrat imam zelo slabo vest. In potem še bolj, ko mi znanci in prijatelji povejo, da pri meni na blogu se pa nič ne dogaja...

Kakorkoli, ja, imam slabo vest, ampak moj sklep je sledeč: trudila se bom, da se na mojem blogu ne bodo naredile pajčevine, kakšnih dnevnih objav pa ne obljubljam (ampak, saj toliko ste me pa že itak spoznali, da kaj takega od mene niti ne pričakujete, anede?!).

8 komentarjev:

 1. Eh, brez slabe vesti. Tudi pri meni se zadnje čase bolj malo dogaja.. Nekako ni volje, motivacije.. ali pa sem mogoče samo lena. :) Pridejo svetlejši in za pisanje boljši časi. Sem prepričana. :)

  Luškan blog. Pridem še na obisk. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. O, hvala!
   Ekola, tudi zaradi takih spodbudnih komentarjev bloga ne morem kar izbrisati, kajne? :)
   Drugače pa dobrodošla! In hvala za komentar.

   Izbriši
 2. Ma daj no mir! Človek pa res ne more vsega naenkrat, četudi je ženska. Pakajpol. Ampak lepo, da si spet nekaj napisala. Gužva bo itak vedno. Lep pozdrav od tvoje bralke in soborke Irene

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Soborka Irena, hvala tudi tebi. Se bom še trudila. Bom! :)

   Izbriši
 3. Še jaz svoj piskrček pristavim, da te spodbudim. Ne briši, včasih je luštno vsaj kaj za nazaj pogledat..
  Pa klub "neažurnih" bi lahko ustanovile. Nas je več takih...

  OdgovoriIzbriši
 4. Ravno sem prebrala nekaj starih zapisov... In sem se takoj odločila, da brisala pa ne bom. Je res luštno malo za nazaj prebrat... :-)

  Hvala, an-ja!

  OdgovoriIzbriši
 5. Techka, ma a ti veš, ali je Bata (Sabina) še med živimi?

  OdgovoriIzbriši
 6. Ja, med živimi je še vedno, samo je okupirana s facebook-om in potem pravi, da nima časa za blog. :-)

  OdgovoriIzbriši