torek, 21. februar 2017

Nov fotoaparat, novi zapisi

Po dobrem letu neaktivnosti tega bloga je morebiti spet čas, da se ponovno začnejo pisati novi zapisi. Vsaj približno redni. 

Verjetno vas zanima zakaj. 
Enostaven odgovor je: ker si želim, da bi blog spet zaživel. 

Vendar to ni edini razlog. 

Že dlje časa sva z Razbojnikom razmišljala o nakupu novega fotoaparata. Manjšega, da bi ga imeli za na družinske izlete in podobne dogodke.

Velik fotoaparat sicer res bolj sede v roko, vendar pa ima tudi manjši določene prednosti. 


In ker sem od rojstva najmlajšega dalje bolj kot ne svoj (velik) fotoaparat puščala doma (z raznimi izgovori, da je pretežak, da ni dovolj prostora v nahrbtniku, itd.), je sedaj res prišel čas, da pri naši družini poleg dveh zrcalnorefleksnih fotoaparatov kupimo še en manjši fotoaparat.


In ko smo ga prinesli domov, je Razbojnik dodal: "Zdaj pa ga uporabljaj in ko boš spet imela nekaj slik, pričakujem kak nov zapis na blogu."

Taki spodbudi se pa res težko uprem. 

Tako da, tole je samo uvod, ker smo v zadnjem času skočili na kar nekaj družinskih izletov, kjer nas je spremljal tudi naš novi fotoaparat. Slike z izletov torej pokažem v naslednjih zapisih.


p.s.
Zgornji sliki sta narejeni z mobitelom. Verjetno glede na zgornje vrstice ni težko določiti, kateri je novi fotoaparat, kajne? 

2 komentarja:

  1. O, canonistom si se pridružila.
    Lep pozdrav,
    Nikonist

    OdgovoriIzbriši
  2. Hehehe, draga Nikonistka, ja, zame bo canon vedno tisti pravi - tokrat "testiram" sonyjevo klapo. 📷

    OdgovoriIzbriši