ponedeljek, 11. julij 2011

Vikend ob morju

Že dlje časa sva se z Razbojnikom odločala, da bi za en vikend skočila malo na morje, da preveriva, če je morje še mokro in slano. In ko so napovedovali še vročinski val ravno minuli konec tedna, sva se odločila, da ravno tega izkoristiva za krajše počitnice. 


Tako sva v petek oba imela skrajšana delovna dneva in ob 12h sva že brzela proti obali.

Prideva do kampa, se sprehodiva po njem in pogledava, kje bi nama najbolj ustrezalo postaviti šotor; greva nazaj do recepcije, se prijaviva, potem pa en-dva-tri in šotor že stoji. Kmalu zatem pojeva kosilce, ki ga je, kot ponavadi na morju, pripravil Razbojnik. Če kdo še ne ve, me Razbojnik na kampiranjih vedno razvaja. Pravi, da če jaz kuham čez leto, se mi pa lahko oddolži med dopustom:."Tistih 10 dni bom pa že zdržal," pravi, jaz se pa pustim razvajati, saj poleg kuharije spada v ta koš tudi pomivanje posode. :-) Ja, saj vem, res sem srečka.

Čeprav pravijo, da se s polnim želodčkom ne sme v vodo, sva prekršila to pravilo in se zapodila v morje, ki naju je prijetno ohladilo. Morje je še vedno mokro in slano. :-)


V soboto sva na plaži opazila še kormorana... In nama je skorajda poziral. Sicer pa sva se namakala in uživala do nedelje, ko sva se odpravila nazaj proti domu. In oba sva se strinjala, da je bil krasen vikend in ga je bilo lepo preživeti nekoliko drugače. 

7 komentarjev:

 1. Fajn fotke, sploh tisti dve s ptičonom :-)

  OdgovoriIzbriši
 2. Hvala, hvala. :-)

  Kdaj pa ti pokažeš kaj je tebi uspelo ta vikend? ;-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Fajn odklop!
  A je tisti v vodi tud kakšen kormoran a kakšen drug ptičon?

  OdgovoriIzbriši
 4. To je pa rodovniški trebušasti homo sapiens - zelo redka stvar :-)

  OdgovoriIzbriši
 5. Od kje pa tebi trebušati? Na fotki vidim samo, da en zelo uživa v škropljenju. :-)

  OdgovoriIzbriši
 6. Jah, poznam kaj se skriva za kapljicami... sem bil zraven, si pozabila? ;-)

  OdgovoriIzbriši
 7. Ah, ne bodi no pikolovski! :-)

  OdgovoriIzbriši