četrtek, 24. november 2011

Prehlad

Uf, spet je minil že skoraj cel mesec od moje zadnje objave. Grozna sem, saj vem. Ne bom pisala vzrokov zakaj se nisem nič javila, ker so taki kot vedno: pomanjkanje časa oz. si časa za blog ne vzamem. Saj veste kako gre: vse se da, če se hoče

Skratka, zdaj, ko me je bolezen (beri: prehlad) določila, da moram počivati, pa pač doma počivam, skrbim, da bi bilo moje počutje kmalu spet boljše - da bi nehalo teči iz nosu, da bi se grlo kmalu spet spravilo v red, da bi vročina odšla. Počivala sem včeraj, pa danes, jutri tudi nameravam, prav tako mislim preživeti miren, sproščujoč vikend.

Prejšnji vikend me je Razbojnik odpeljal v hribe, kjer naju je grel sonček, kar priporočam tudi vam! Veste kako lepo je gledati meglo pod seboj, ter hkrati uživati na sončku, ki lepo greje in daje energijo.

Oh ja, grem spet nazaj počivat.

7 komentarjev:

 1. Ta vikend naj te pelje še v toplice :-), da bo čim prej bolje ... Čeprav: malce počitka najbrž ne škodi, tudi če si prisiljena vanj, ali pač?

  OdgovoriIzbriši
 2. Uh, Razbojnika spraviti v toplice, to je pa po mojem nekaj najtežjega na svetu. Vsakič, ko predlagam kaj takega, potem greva v hribe. :-) In tako je bilo tudi prejšnji vikend, čprav se potem na soncu nisem več prerekala. ;-)

  Počitek pa res ustreza... :-)
  Tako, ali drugače.

  OdgovoriIzbriši
 3. ja če ne gre drugače je pa treba kar počivat. Upam da si res počivala in si zdaj že zdrava in pripravljena na nove izzive in podvige.

  OdgovoriIzbriši
 4. Ja, še vedno. So zdravniki predpisali počitek do konca tedna.

  OdgovoriIzbriši
 5. o ti božček ti. Glej da boš jedla zeleno papriko, ima od vsega največ C vitamina.

  OdgovoriIzbriši