nedelja, 13. januar 2013

Kava in novoletni sklep

Ponavadi, ko pridejo obiski, se postreže tudi s kavo, kajne? No, vsaj ponudi jo človek, a ne?!

Jaz kave ne pijem in potem jo pozabim tudi ponuditi, čeprav je vedno pri hiši. In ko obiski grejo, se sekiram, zakaj nisem ponudila tudi te dišeče pijače. Ampak, če pa res pozabim na to pijačo.

In najbolj "zanimivo" pri vsem skupaj je: vedno jo pozabim ponuditi istim ljudem. Kriza. Bodo mislili, da jim je nočem skuhat. 

Prav slabo vest imam.

Naslednjič upam, da na kavo ne bom pozabila. Če bom že jaz, upam, da se bo vsaj Razbojnik spomnil. On pravi, da skuham odlično kavo, čeprav malo mislim, da to reče le zato, da mu jo zjutraj pripravim, ker si je sam najverjetneje ne bi. 

Moj novoletni sklep (ja, vem, malce pozen, pa vseeno): trudila se bom vsem obiskom ponuditi tudi kavo. Evo, sem si na hladilnik naredila opomnik:


p.s.
"Obiski", ki to berete: če jo kljub vsemu kdaj pozabim ponuditi, me lahko spomnite. Rade volje vam jo bom skuhala. ;-)

6 komentarjev:

  1. Ups, tole pa je slaba vest; ne sekiraj se; jaz sem zadnjič imela obiske, sem se spomnila na kavo, so me še oni enkrat spomnili za kavo; na, pa sem jo vseeno pozabila skuhati :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne sekiraj se! Saj sva bila že prej na enem obisku, kjer so nama dali dvojno dozo. Pa še s "ta malim" sem imela toliko dela, da sem tudi jaz pozabila na kavo.
    Naslednjič te bom kar sama spomnila. Tatjana

    OdgovoriIzbriši
  3. Tatjana, zmenjeno, naslednjič me spomnita, če pozabim. :-) Če je pa tokrat nista pogrešala, se pa zdaj res malo manj sekiram. ;-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Jz bi jo pa tok rada pila, pa mi je nerodn vprašat :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj, pa ja ne! Drugič vprašej!!!! Al pa kar naroči. Z veseljem ti jo skuham.

    OdgovoriIzbriši