ponedeljek, 25. marec 2013

Zmešnjava

Od kar sem na porodniški, menjam dneve v tednu. Ko je torek, mislim, da je ponedeljek. V četrtek se mi zdi, da je že petek.

Ampak zdaj so mi pa začeli še datumi probleme delat. Ko smo 15-ega, že mislim, da smo 16-ega. In tako se mi potem zgodi, da prijateljici K. voščim en dan prezgodaj za rojstni dan. Jejks! Še dobro, da mi K. ne zameri. ;-)

Za vse krivim porodniško.
(Nekaj pač mora biti krivo! In to ne jaz.)

10 komentarjev:

  1. A veš da poznam ta feeling? To je samo zato ker si tako dobra mamica in si popolnoma osredotočena na otročiče, da te te "nepomembne" stvari mal medejo...in prav je tako!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, kako mi je všeč, da mi iz izkušenj razložite zakaj se mi dogajajo dolečene zadeve. :-) In potem dobim take super komentarje, ki jih vzamem kot kompliment. HVALA! :-)

      Izbriši
  2. to se nam vsem dogaja, nič ne skrbi. Jaz bi pa najrajš da bi bli vsaj enkrat na teden 18-ega ko je plača :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Prijateljica z 2 mulcema mi vsako leto v čestitki za božič napiše še kakšno o trenutni fazi "alcheimerja" (pri tem pa ne trpi samo ona, temveč tudi mož - zatrjujeta, da je znanstveno dokazano, da v prvem letu po porodu možganske celice v visokem število dajo culo na ramo in gredo po svoje - vsaj pri mamicah)
    - - -
    Po nekaj letih zakona sva z dragim šla na urad za tujce, da zaprosiva za državljanstvo zame. Najprej smo izpolnjevali formularje in dragi na vprašanje, kdaj sva se poročila, pove datum in leto: 2003. Prijazna uradnica piše, nakar meni kapne: ma ne, 2002. Oba me začudeno pogledata, še enkrat pomislim (poročila sem se ... errrr ... 3 mesece pred 30. roj. dnevom, torej ...e rrrr ... 2002!) in zatrdim, da je temu tako.
    Še dobro, da smo se smejali ... Kakšne druge nacionalnosti bi v kakšnih večjih mestih, kjer so vajeni vsega hudega, najbrž kar vrgli ven kot "lažne zakonce"! :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. oooo, pol res nisem edina. Me veseli. Pa da je znanstveno dokazano, to mi je tud všeč! :-)
    - - -
    Na uradu sta pa res mela srečo, da ste se smejali. Verjetno bi res marikje začeli s kakšnimi neumnostmi težit. A poročnega lista vama pa ni bilo potrebno pokazat? Gor je ziher datum...? :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja, seveda, listine pridejo pozneje/tudi na vrsto. Predstavljaj si: v formularju piše ena letnica, na poročnem listu pa nekaj drugega ... LOL To bi šele bilo ...

    OdgovoriIzbriši
  6. Kuj bi te obtožili, da si se poročila samo zaradi državljanstva. :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Al si pa spet noseča...baje za nosečnice velja, da imajo samo polovico pameti (mi je razložila ena noseča sodelavka, ko je že ta ne-vem-katerič nekaj pozabila narest) hehe

    Pomoje si samo tako dopustniško razpoložena...:)

    OdgovoriIzbriši
  8. ?
    Mislim, da nisem spet noseča. Čeprav ne bi imela nič proti... Ko si na porodniški, si res na pol na dopustu. ;-)

    OdgovoriIzbriši