torek, 28. september 2010

Vsak začetek je težak

Željo po pisanju bloga imam že zelo dolgo. Vendar pa so me pri tem vedno mučila vprašanja, kaj sploh naj pišem, če ga bom zmožna redno osveževati, itd. In potem, ko sem kako leto premlevala ali bi ali ne bi začela s pisanjem, se posvetovala s prijatelji in fantom, in glej ga zlomka, fantu je ideja postala čez noč všeč, in me je prehitel. O ne, to pa ne, da ga bo on imel, jaz pa ne, pa sem ga še jaz odprla.

Seveda sem potem imela več problemov: kakšen naj bo naslov, kako naj si vse skupaj uredim; in ker je z urejavnjem veeeeliko dela, sem potem spet za nekaj časa ta blog dala na stran. Potem pa sem počasi začela z urejevanjem, danes bom spisala prvi post, in upam, da bo "zalaufalo" tole vse skupaj.

Skrbi me le še to, da se ne boste naveličali branja mojega bloga, in boste brali le fantovega - ker s fantom pač veliko stvari počenjava skupaj, veliko tudi fotografirava, tako da si bodo najini zapisi najverjetneje podobni. Ampak nič ne de, on veliko raje slika, jaz pa mislim, da bom lahko še kako vrstico o kaki stvari zapisala.

Dobrodošli torej na mojem blogu! :-)

5 komentarjev:

  1. Vsak začetek je težak, ampak vidim da ti kar gre :-)
    Le tako naprej!

    OdgovoriIzbriši
  2. Pridi na Dajano pisat!!!! Please. ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. @Simon: hvala, hvala. Se bom potrudila, da bo redno osveževana tale stran. :-)

    @Dajana: tole se mi tudi zdi super vabilo. In predvsem spodbuda za naprej. Hvala ti. Vendar glede na to, da sem se kar nekaj časa odločala, in potem še urejala, bom nekaj časa kar tukaj. :-) Vseeno hvala za povabilo!

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitam... super blog bo tole, čutim v zraku in na vodi :lol:

    OdgovoriIzbriši
  5. @Bata: hvala! Bomo videli kakšen blog mi bo uspel. Se bom trudila, da bo čim boljši! :-)

    OdgovoriIzbriši