ponedeljek, 3. januar 2011

Nova služba

Ker sem zadnje leto le nadomeščala sodelavko na porodniškem dopustu in bi se to nadomeščanje vsak čas izteklo, sem seveda morala poiskati novo službo. Kar je v današnjih časih izredno težko! 

Kakorkoli, nasmehnila se mi je sreča, zvezde so se v pravo linijo postavile, na razgovorih sem se očitno odlično odrezala in tako sem dobila možnost. In danes se bila tam prvi dan!

Najprej smo dolgo ugotavljali geslo za moj računalnik.
Ko smo ugotovili geslo, smo ugotovili tudi, da kar nekaj programov sploh nimam naloženih na mojem računalniku.
Nato so mi priklopili telefon. In potem nisem mogla prevzemat telefonskih klicev in smo spet klicali naokrog, da je nekdo prišel to uredit. Ampak danes dobiti kje koga je bilo, kot da bi iskal šivanko v senu. Namreč, prišel je tudi nov direktor in vsi so k njemu hodili na neke spoznavne sestanke.
In ko je skoraj vse delalo kot bi moralo, smo šli na malico. :-)

Mentorica, ki so mi jo dodelili, je res super. Zjutraj me je predstavila vsem sodelavcem (itak sem si zapolnila samo par imen), mi na hitro razkazala podjetje (uradna predstavitev me namreč čaka jutri), vse razloži zelo lepo, tako da res nimam nobenih problemov. In po vrhu vsega me še hvali 100 na uro - pravi, da res hitro dojemam. Sicer so mi to že v prejšnji firmi rekli, ampak zdej je pa to že drugič in meni bo kmalu v glavo stopilo. :-) 

V glavnem, mislim, da bom v tej službi zadovoljnja in mi bo čas hitro mineval. :-)

4 komentarji:

  1. Jeeeee! Bravo! Ti si carica. Naj se vse izteče po načrtih in naj ti bodo sodelavci naklonjeni. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala, bata!

    Mislim da so vsi moji bližnji veseli, da imam spet službo.

    Prejšnja služba pa...baje da bodo v kratkem šli v stečaj. :(

    OdgovoriIzbriši