petek, 22. april 2011

Mala planina

Za nedeljo so vremenoslovci napovedovali krasno vreme. In tako je Razbojnik že zdavnaj napovedal, da v nedeljo bova šla pa nekam v hribe. Mislila sem, da bova šla na Blegoš, saj letos še nisva bila gor, pa je potem podal še boljši predlog: Velika planina. Seveda sem bila takoj za. 


V soboto zvečer sva še malo pobrskala na netu, do kje se morava peljati, kje pravzaprav pustiva avto, koliko je hoje, itd. 
V nedeljo zjutraj se že peljeva proti Kamniku, pa potem to Kranjskega Raka, kjer sva pustila avto. Ko sva stopila iz avtomobila, je že malce pihalo. Vseeno se odpraviva v hrib. Najprej po gozdu, pa čez travnik, pa spet malo po gozdu,... 
Nebo pa se je vedno bolj oblačilo. :-(

Prispeva na Malo planino, kjer je res začelo grdo pihati. 


Tistih nekaj ljudi pred nama, se je kar obrnilo, midva pa sva vseeno še nekoliko vztrajala... Ampak, kmalu sva tudi sama obrnila, saj je res prav grdo pihalo. Pffff, pa taki vremenoslovci, ki so napovedovali sonce po celi deželi. 


V glavnem, Mala planina, do katere sva prišla, je lepa, ampak verjamem, da bi bila Velika še bolj lepa. Vsekakor jo bova enkrat obiskala - upam, da čimprej. :-)

4 komentarji:

  1. Takoj ko se vreme "znormalizira" greva še enkrat.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zmenjeno! Te bom držala za besedo. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Eh ja... bosta pa drugič. Sedaj je prav gotovo že dobro vreme.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, vreme se je precej izboljšalo. Mogoče pa kmalu spet kreneva proti Veliki planini. :-)

    OdgovoriIzbriši