četrtek, 1. september 2011

Še jutri...

...potem pa en teden dopusta! JUPI!!!

No, dolgujem vam še slikico iz prejšnje objave. Tole je moje novo krilo, ki ga z veseljem nosim:

:-)

Lep vikend vam želim!

4 komentarji:

  1. vel dan! rili! :-)

    Sama sem prejšnji teden enega zašuštrala, potem ko sem rezanje in sestavljanje in šivanje tako dobro načrtovala, da bi krilo preprosto moralo biti popolno. Najbrž bi se ga še dalo rešiti, pa mi je tako padla šiviljska samozavest, da si še preveriti ne upam. Grozno.

    Lep (sončen?) vikend tudi tebi.

    OdgovoriIzbriši
  2. @alcessa: Hvala, hvala. Taka pohvala res vedno prija!

    Kar se pa tvoje šiviljske samozavesti tiče, pa: vztrajaj!!! Se bo že izcimilo kaj dobrega. :-) Mogoče maš kako sestro, ki je bolj suha kot ti, in če narediš stvar preozko, jo le še dodatno zoožaš in obleka se še vedno lahko nosi. Tako srečo sem s prvim krilom imela jaz. :-)

    O tem, kako pade šiviljska samozavest, to mi je tudi znano. Mi je zadnjič stroj začel nekaj srat, pa ga nikakor nisem mogla uštimat in sem na koncu postala že vsa živčna in tečna, in imela v mislih na koliko koščkov se bo raztreščil, če ga vržem skozi okno, poleg tega pa mi je v glavi odmevala tudi misel, da mogoče pa vendarle to ni hobi zame in da mogoče le jaz je znam z mašino delat; nakar, nekaj dni kasneje, v pogovoru s teto, ki je šivilja, ugotovim, da tako debelega blaga mi pa ne bo nikoli uspelo šivat. :-)

    Tako da, šiviljska samozavest spet na višku, samo idejo je treba novo dobit in iti v trgovino po novo blago. :-) Pri tebi pa tudi verjamem, da bo kmalu spet vse OK. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, praviloma je v teh primerih najbolje, da počakam in ne poskušam takoj šivati nekaj drugega, da bi šiviljskemu palčku v sebi dokazala, da lahko zraste v Goljata... Pavza, potem pa začnemo čisto na sveže ... Težave so itak samoumevne, če si šiviljski samouk...

    Kar se kikle tiče, sem zelo grdo in z zamikom sešila dva dela, ker se nisem držala zaporedja, ki sem si ga bila prejšnji dan naumila. Zato moram stvar razparati in jo sešiti še enkrat. Da pa ne bi zašuštrala tako preproste operacije, še malce čakam ...

    OdgovoriIzbriši
  4. Včasih je res treba malo počakati, saj gre lahko naslednji dan vse precej lepše in boljše od rok. :-)

    Svojih navodil se pa verjetno nisi držala zato, ker si si želela čimprej končati in ponosno nositi krilo, a?! No ja, še kak dan ali dva, potem pa kar za stroj! In dokaži palčku, da lahko postane junak!

    Pa potem pokaži na svojem blogu kako ti je uspelo! :-)

    OdgovoriIzbriši