ponedeljek, 6. januar 2014

Zabasano

Totalno. Pa pihneš, pa še bolj pihaš, pa je šlo že ogromno ven, res ga spucaš, pa niti vdihneš ne ponovno, pa je spet tako, kot 2 sekundi pred tem. 

Se trudiš ignorirat, pa se ne pusti. Neee, potem začne polzeti, čisto počasi, kapljica za kapljico, kar postane prav moteče. Kaj moteče, nevzdržno. In če še vedno ignoriraš kapljice, se nabirajo in nabirajo, ter spustijo prav do konca nosu in takrat zopet posežeš vmes... GROZA!

In za povrhu vsega, sem ter tja še parkrat kihneš, ampak "zamašek" je še vedno tam... :-( 

A se sploh splača pihat, kihat, robčke nucat? 
Ne vem če. 
Vem samo, ta me tale moj zabasan nos blazno moti. In k sreči je polna samo ena nosnica, druga še vztraja in se bori proti prvi skupaj z mano. Ah ja, upam, da bom lahko spala. :-)

3 komentarji:

  1. Oh, kako te razumem! Meni je ene tri (3!) dni grdo teklo iz nosa in, ne me čudno gledat, pomagalo je edino inhaliranje segretih alkoholnih hlapov... Pol ko se mi je pa nos zabasal, sem ga pa špricala ko nora z enim belgijskim "operilom", precej mocnejse no... po več kot enem tednu še vedno smrkam :-( upam, da bo šlo pri tebi hitreje! (In da so drugi člani ok!) Koš zdravja

    OdgovoriIzbriši
  2. In? Si se naspala?

    Pri nas doma uporabljamo: sprej s slano vodo, hren v tubi :-) evkaliptusovo olje ali palčko za šnifanje Medi Night (z mento) ...

    OdgovoriIzbriši
  3. @jzf: skoraj sem se že rešila, te male nadloge. In k sreči sta oba moja fanta OK. Hvala za koš zdravja, ki ga seveda vračam. :-)

    @alcessa:ja, sem se naspala. Tokrat imam srečo, je vedno ena nosnica prosta, tako da spim brez problemov. :-) Hren..mh, na to niti pomislila nisem. Palčka za šnifanje? Ne poznam... Fiziološka raztopina: Pandi jo s takim veseljem vlivam v nos, kadar je prehlajen, da bi jo sebi, mi pa še na misel ni prišlo. Grda, grda, mami... ;-)

    OdgovoriIzbriši