ponedeljek, 15. november 2010

Vikend je prehitro minil

Uf, prav res prehitro je šel mimo tale vikend.

V soboto sem šla Razbojniku pomagat pospravit pisarno (ja, so se nekaj selili, pa je moral iz škatel pospraviti vse v omare); me je že v petek prosil, če bi mu šla dat kak ženski pameten predlog, kako bi si uredil pisarno, pa še družbo bi mu delala. No, in tako sva bila skoraj celo soboto tam. In mislim, da sem podala kar nekaj pametnih predlogov. :-) In na koncu se mi je zelo izplačalo, saj me je potem v zahvalo odpeljal v kitajsko restavracijo na večerjo. Njami.

Včeraj pa je bil dan za lenarjenje - pozno vstajanje, oči in mami sta šla na drug konec Slovenije na koline, tako da sem poskrbela za kosilo. Nisem komplicirala, enostavno sem spekla pico, ki sta jo Razbojnik in sestra tako zelo hvalila, da sem jima potem morala obljubit, da jima bom še kdaj pripravila pico - ali pa kaj drugega. :-) Med kosilom je Razbojnik še ugotovil, da najini feferoni niso prav nič pekoči. :-(

Po kosilu pa je bilo zopet potrebno it malo podremat. :-) In potem je bil večer in sva le še pogledala film, ter nato zaspala.

Danes pa je že ponedeljek in upam, da bo teden hitro minil, da bo kmalu spet vikend. :-)

2 komentarja:

  1. Aha... no sedaj vem, da feferoni niso bili nič pekoči. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, žal ne.
    Evo, sem si pravkar zadala cilj: letos posadiva pekoče. :)

    OdgovoriIzbriši