ponedeljek, 13. december 2010

Lepa nedelja je bila

Že sobota je bila luštna (spanje, kavica s sestro (no ja, jaz ne pijem kave pač pa čaj), nakupovalni sprehod s sestro, kosilo, film(i), spanje), ampak nedelja je bila pa še bolj.

Vstajanje, kavica (čaj), zunaj pa lepo vreme. Tako sta se car in carica odločila, da bosta  šla ven in da ne vesta kdaj bo kosilo. Ni panike, saj smo Razbojnik, sestra in jaz dovolj stari, da posrkbimo sami zase. In ker je december, bi bilo potrebno iti tudi v kitajsko restavracijo na kosilo, ker decembra ponavadi ob računu podarijo še koledar. In če ga imamo zadnjih nekaj let vsako leto, je tudi letos potrebno nadaljevati s tako tradicijo. Pa smo bili hitro dogovorjeni.

Hrana kot vedno odlična, družba prav tako, ob računu in koledarju pa smo tokrat prejeli še 2 svileni rutki:Potem pa k sestri na kuhano vino (ker se nam v Ljubljano ni dalo, saj smo se po kosilu vsi bolj kotalili kot hodili), kjer smo popoldan preživeli ob igranju različnih iger: remi, domine, človek ne jezi se, mikado.


Kako te ta mikado zaposli. In kako smo vsi gledali, komu se palčka premakne, komu ne. Oooo, smo se kar dolgo zasedeli in igrali.

Potem pa domov, pogledat še en film in vikend je minil.

Taka, lepa, zabušantska nedelja. V bistvu cel vikend. Ampak sem ter tja tudi tak vikend paše.
p.s.
Tokratne fotke so spet posnete kar z mobitelom. Sej se bom navadla fotoaprat nosit s sabo. Upam, da kmalu. :-) 

2 komentarja: