petek, 20. april 2012

Techka se poslavlja

No, se je poslovila.

Pa ne od vas, dragi bralci. Ampak od službe in sodelavcev. Za eno leto. Ja, zdaj se vam je že posvetilo. Techka je noseča. 

Kot se za poslovilno zabavo spodobi, se je tudi nekaj malega pojedlo. S carico sva že od ponedeljka pekli in potem sem včeraj, ko sem šla zadnjič letos v službo, nesla 4 take pladnje: 



Slike so caričine, sama sem povsem pozabila pofotkati najino mojstrovino. Carica pa je pred dobrim tednom praznovala rojstni dan in za rojstni dan je prejela fotoaparat, ki ga res vedno nosi s seboj. Pridna!

In kakšne plane imam sedaj? Do predvidenega poroda (ki je 07.07.) bo potrebno pripraviti vse za prihod novega družinskega člana, poleg tega pa iti na kakšen sprehod, kavico, poklepetati s kom. Upam, da bo fotoaparat čim večkrat z menoj, da bom lahko z vami poleg besed delila tudi kakšno sliko. 

Danes npr. sva se s carjem, bodočim starim atom, že odpravila na obisk k mojim starim staršem na Zali log. Za popoldan sem se pa zmenila za sprehod s kolegico, ki je prav tako noseča in ima predviden rok poroda na isti dan kot jaz. Samo ona žal še ni nastopila z dopustom. Očitno imam kar srečo, da lahko koristim ure, pa lanski in letošnji dopust, potem pa še porodniški dopust... Oooo, se že prav veselim. 

4 komentarji:

  1. Predlagam, da se s pladnjem prideta poslovit tudi od mene :-)

    Sliši se, kot da je tvoja nosečnost povsem normalna in v redu. :-)

    Naj ti pašejo sprehodi :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, je pa že včeraj skoraj vsega zmanjkalo. S(m)o vsi kar jedli in jedli, ker je bilo tako zelo dobro. Kdaj drugič, prav?

    Ja, moja nosečnost je super. Sestro večkrat vprašajo, kako sem, pa jim odgovori, da če se mi trebuh ne bi počasi večal, še vedeli ne bi, da sem noseča. Še slabo mi ni bilo nič. Ne na začetku, zdaj pa sploh ne. Me bo pa znal trebušček zdaj počasi malo ovirat. Ampak zaenkrat še ne ovira preveč.

    OdgovoriIzbriši
  3. Res ni bilo slabo. Ampak tudi tvoje slaščice so njami dobre. :-)

    OdgovoriIzbriši