ponedeljek, 8. november 2010

Bom zdaj kmalu zdrava?

Kot rečeno, že nekaj časa prav grdo kašljam, ob večerih imam vročino, sem ter tja izgubim glas, ali pa piskam, počitek mi paše. Pa je mami imela dovolj mojega "samo prehlada", ki je trajal zadnjih 10 dni in me je poslala k zdravniku.

Ob ponedeljkih dela dopoldan, začne ob 7h. Par minut čez 7 sem bila v čakalnici, ki je bila nabito polna. "Uf, zdej bo pa treba kar nekej časa čakat," sem si rekla. Še dobro da sem se oborožila s knjigo in mi je čakanje hitreje minilo. Ko sem prišla do zdravnika, me je na hitro pregledal, ugotovil da imam pljuča čista, grlo čist v badu. Mi je hotel dati bolniško, pa sem jo zavrnila, ker v bistvu se čez dan dobro počutim - razen kadar mi glasu zmanjka in pa če dobim napad kašlja. OK, pa mi je predpisal antibiotike in tablete proti kašlju. In sem opravila v manj kot petih minutah (in potem mi je bilo tudi hitro jasno, zakaj sem v čakalnici lahko prebrala le eno poglavje knjige, pa čeprav poglavja v knjigi niso prav dolga).

Skočila sem še v lekarno, dobila zdravila, potem pa hitro na šiht. Še dobro da sem zamudila samo par minut. Zdej pa upam, da bom hitro spet zdrava. :-)

4 komentarji:

  1. O, hudiča. To pa ni fajn, sloh ne. Čajčki pa med pa limona ... Sej veš. Pa vibrirala bom v tvojo smer, da bo hitreje mimo. :D

    PS: Menda imajo paprike več C vitamina kot limone, hehe.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čaje z medom in limono - te kar pridno pijem. Ampak paprik pa ne maram. Čeprav imajo baje prav zelene paprike res veliko/največ vitamina C. Ampak to ni zame.

    Ti kar vibriraj... upam, da bom kmalu OK. :-) Thx!

    OdgovoriIzbriši
  3. No sedaj ko jaz to berem si prav gotovo že sto na uro zdrava...

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, od takrat sem se že pozdravila... Zdaj pa spet nekaj pokašljujem. Ampak ni sile. Bom spila kak čaj več, pa bo vse OK. :-)

    OdgovoriIzbriši