torek, 2. november 2010

Žaga VII - 3D

Včeraj sva z Razbojnikom šla v kino. Ko je popoldan namreč pogledal na kino spored, mi je bilo takoj jasno, kaj si bova šla pogledat. Je pa res, da sem ta film pričakovala šele čez kake pol meseca v naših kinih.


Kupila sva karti, kokice + coca colo (ja, ne se zgražat, v kinu si ponavadi vedno privoščiva kokice in pijačo), dobila očala, se vsedla v dvorano, potem, pa se je začelo. Risanka: Jaz, baraba. Razbojnik mi ravno pravi, da bi si mogoče to risanko tudi lahko šla pogledat, ko naju soseda vprašata, kaj sva midva prišla gledat. Ja, Žago, seveda.

Kmalu so vsi v dvorani ugotovili, da nekaj ne štima, in kmalu so šli opozorit na to napako. No, potem pa se je čez kakih 5 minut res začel film, ki sva ga prišla gledat.

Kar naenkrat mi kokice niso več pasale, na coca-colo sem tudi pozabila. Sem ter tja sem zamižala, ker je vame priletel kak kos mesa ali kaj podobnega... Zgodba se zaključi tako, da bo seveda še mogoče nadaljevanje, čeprav ustvarjalci trdijo, da je to zadnji del.

Več o vsebini ne bom pisala. Lahko rečem samo to: ljubitelji Žage, pejte gledat ta film, vsi ostali, pa se odločite raje za kaj drugega. Po 5 minutah risanke Jaz, baraba, priporočam tudi to. :-)

4 komentarji:

  1. Sem vedela, d ata Zaga ni zame. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Svecka, zakaj ni bila Žaga zate? A pol bi ti bila risanka bolj všeč? :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hm, jaz nisem ljubitelj takoh filmov ampak, saj veš midva edko kateri film zamudiva, tako da sva tudi vse žage videla pa tudi to.

    Jaz sicer z lahkoto gledam in tudi malicam zraven med tem ko moj zapira oči in me kar naprej grabi za roko in sprašuje :" A je že konec, a je že mrtu...??"

    Hehehe...

    Fimm pa... ma vsak novi del se mi zdi da je bolj nagravžen in da so že skoraj brez domišljije ostali...

    OdgovoriIzbriši
  4. Ko tvoj zapira oči in sprašuje "A je že konc"...pri nama sem pa jaz taka. :-)

    No, saj zdaj so posneli zadnji del - baje?! Bomo videli če res, če ne bodo še kakega nadaljevanja posneli.

    OdgovoriIzbriši