četrtek, 16. december 2010

Kraljestvo živali

Zbiram sličice "kraljestvo živali".

Skozi zgodovino so album sicer že večkrat spremenili, ampak bistvo ostaja nespremenjeno: vanj dodajaš sličice, ki jih dobiš v malih čokoladicah. Na sličicah so živali in ko najdeš pravo mesto sličice v albumu, imaš zraven še kratek opis živali.


In ko je album poln? Dobiš nagrado: veliko ogromno škatlo, polno sladkarij. Carica sicer pravi, da škatla ni tako zelo velika, a sama se dobro spominjam, kako ogromna je bila, ko sem jo dobila kot otrok - ja, ene par teh albumov smo pri naši familiji že zbrali. :-)

Tokrat mi manjka še 5 sličic. Potem pa bom poslala zadnjo stran na Kraš (včasih je bilo potrebno poslati cel album, in na vsako sličico so naredili kraco in ga nato vrnili, zdaj pa je potrebno poslati le stran, kjer so zbrani robovi vseh sličic),...


...ter v zameno za pridnost dobila veeellliiiikkkkoooo škatlo samih dobrot. Komaj čakam!

In mogoče bom potem kupila nov album, saj se mi je v času zbiranja nabralo tudi veliko podvojenih sličic. :-)



5 komentarjev:

  1. Moj sine ga je dobil za Miklavža. Imam pa strašne probleme, ker se je v moji mladosti temu reklo Životinjsko carstvo in sedaj me sine stalno popravlja, da je to Kraljestvo živali.

    OdgovoriIzbriši
  2. He he, sama poznam obe varianti. A moram tudi sama večkrat osebam v poznih zrelih letih obrazložiti kater album "Kraljestvo živali" pravzaprav je to. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ampak ti boš res fantastična mama :))

    OdgovoriIzbriši
  4. :-) bata, iz tvojih ust v božja ušesa.

    OdgovoriIzbriši
  5. ALI IMA KDO SLIČICO 79. TO RABIM NUJNO

    LP

    NADA

    OdgovoriIzbriši