sreda, 16. marec 2011

Konasnica in Barbapapa Techka

Verjetno ste v zadnjem času zasledili, da je Društvu za raziskovanje jam Ljubljana, skupaj s člani Društva za raziskovanje podzemlja Škofja Loka, uspelo podaljšati jamo Konasnica. Ja, bili so pridni, malce veliko(!) so kopali in uspeli jim je prodreti skozi podor, kjer se jama razširi in nadaljuje in nadaljuje in nadaljuje... 

In ker smo firbčni, smo se z Razbojnikom in sojamarjem Tomažem v soboto odpravili pogledat to lepotico na Jelovici. Razbojnik, ki je v jami že bil kakih 14 dni nazaj in je nekaj fotografij že predstavil na svojem blogu, naju je lepo vodil do jame, skozi jamo, midva pa sva mu v zameno pozirala in pomagala pri fotografiranju teh lepot. Tokrat smo šli namreč nekoliko dlje v jamo, kot je Razbojnik že bil, in prav na koncu (že raziskanih delov) se pravzaprav lepota res pokaže. Preverite na Razbojnikovem blogu.

Ampak danes bi rada povedala, nekaj, čemur smo se po končani akciji, ob pici, smejali in smejali.
Tomaž pregleduje fotke na fotoaparatu in nato da komentar: "Pismo, jst bom pa začel steznik nosit." 

"Zakaj?"

"Lej kakšen sem, koker ena Barbapapa,"  in poda fotoaparat Razbojniku. 

Nekaj sekund tišine, nato: "Pa sej to sploh nisi ti na fotki." 

Tomaž me pogledala in se začne opravičevat, hkrati pa smo vsi trije prasnili v krohot. Seveda sem začela iskati opravičila, da to jamarski kombinezon naredi tak trebuh, da se le-ta pravzaprav ne uleže po tebi, ampak tist "ježek" naredi tako obliko. Pa da sem pač tako stala, da drugače nimam tako velikega trebuha... Pa mislim, da ni zaleglo, še vedno smo se kar smejali in smejali.

Ah ja, pa sami presodite: Sem podobna Barbapapi, ali ne?! :-)vir: http://www.joker.si/mn3njalnik/lofiversion/index.php/t18277-50.html

4 komentarji:

 1. Hehe, se še vsakič nasmejem, ko se spomnim na situacijo in kako se je Tomaž potem vlekel iz dr... :-D
  Mal podobnosti verjetno je... ampak itaq je kriva svetloba :-)

  OdgovoriIzbriši
 2. Jst se tudi še vedno smejem, kadar se spomnim na to. :-)

  Ja ja, seveda da je kriva svetloba. :-) Pa kot stojišča glede na fotoaparat. :P

  OdgovoriIzbriši
 3. Na tej fotki si res malce podobna barbapapi, toda jaz sem te videla v živo in vem da si v resnici zelo postavno in lušno dekle.

  Sem se pa tudi jaz nasmejala sedaj ko si predstavljam unega kako se je potem ven vlekel... hehehe.

  OdgovoriIzbriši
 4. O, hvala, bata! Si mi kar polepšala dan s takim komplimentom!

  OdgovoriIzbriši