torek, 15. marec 2011

Nov kombinezon

Da sem jamarka verjetno že veste. Sem članica Društva za raziskovanje podzemlja Škofja Loka. In v četrtek smo vsi člani prejeli nove kombinezone, da bomo z njimi lahko vadili vrvno tehniko v stenah.


Na hrbtu imamo dekleta napis JAMARKA, fantje pa JAMAR. :-) Spredaj pa imamo vsi izvezenega krtka - znak našega društva.


Za v jame namreč te kombinezoni ravno niso, ker so malo preveč tanki in za v jame že imamo special kombinezone, ampak za v steno bodo pa super.

Z barvami se nismo obremenjevali, sva pa s Katjo kar dolgo prepričevali predsednika društva, naj jamarkam,  namesto na prsih naredijo žepe na hlačnicah.

In kje smo potem dobile te žepe? 
Na bokih.


Jao, jao. Verjetno niso pomislili, da če imamo oblečene še pasove, da nam žep na boku ne pomaga nič. In verjamem, da tudi predsenik, ko je naročal kombinezone, ni posebej poudarjal, da morajo biti žepi na hlačnicah pri kolenih in ne na bokih, saj je verjetno domneval, da vedo, kam naj našijejo žepe... Kje ste pa že videli, da bi nekdo imel žep na boku? 

No, tudi sama bom verjetno svoja sva žepa prestavila nižje... Zdaj, ko se učim šivat, mislim, da to ne bo tako zelo težko. Upam, da se ne motim. :-)

4 komentarji:

  1. No, so žepi že prestavljeni? :-P

    Bo kmalu prišla pomlad, pa bomo verjetno več v steni in testirali nove kombinezone :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Žepi so odparani, nazaj zašiti bodo pa naslednji teden. :-)

    Ja, v steni bo kar veliko dela letos. Eni se moramo naučit "tovariške pomoči" itd. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ma je pa res smešno tole... še na nobenih hlačah nisem videla žepov na bokih. Upam, da ti jih je uspelo prestaviti.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, žepe sem prestavila, potem pa ugotovila, da so mi naredili prekratek kombinezon (ne vem, zakaj smo jih sploh pomerjali rped naročilom, če se niso držali velikosti). Tako da, še vedno čakam, da ga popravijo.

    OdgovoriIzbriši