četrtek, 24. marec 2011

Na kratko - izpis iz dnevnika

V sredo sem zaključila krilo za Roziko. 
Z nosa je začelo liti.

V četrtek mi je še kar nos puščal in po malici v službi se mi je začelo v glavi še vrteti, tako da sem predčasno šla iz službe - direkt k zdravniku, ki me je kar malo okaral, češ da s takim prehladom pa res ne hodiš naokoli, ampak ga doma preležiš.

V petek sem tako ostala doma - na bolniški. Veliko sem spala, malo brala, pa spet veliko brala,..., pa je bil dan naokoli, ko sem spet šla spat. :-)
Razbojnik me je sredi dneva poklical, da mu je začel puščat nos. Hm...očitno sem ga okužila.


V soboto sem bila že precej boljša, samo nisem pa še upala ven, saj je kar grdo pihalo. Tako sem spet malo brala in še kar počivala.

Nedelja - z Roziko in Razbojnikom smo po kosilu odšli na kavico. Prostorček je bil v zaveterju in seveda nas je lepo grelo sonce. Potem smo s te kavice šli še na eno, v Medvode (ja, bližje nam se nismo spomnili nobene kavarne, kjer bi se lahko predajali sončnim žarkov v zavetrju, ali pa nam izbire niso bile všeč, zato smo se odpeljali do Medvod).

Ponedeljek - spet v službi. So me v petek kar malo pogrešali. :-) Zvečer sem imela še nemščino. 

Torek - popoldan smo se končno dogovorili za pijačo s prijateljico Katjo. Je imela rojstni dan prejšnji teden, ko sem zbolela, tako da sva ji šele po enem tednu voščila in predala darilo. 

Sreda - spet sem šla šivat k teti v Žiri. In začela s šivanjem novega krila zame. In skoraj sem ga že končala. Še nekaj okraskov prišijem, pa bo res fertik

Četrtek - šla sem peš v mesto in iskala okraske za krilo. Pa jih nikjer nisem našla. :-( Se bom še malo bolj morala potrudit. Potem pa pokažem sliko.

No, toliko na kratko. :-)

2 komentarja:

  1. O.k. potem predvidevam, da bom v nadaljevanju videla na fotkah obe krili, tistega za Roziko in tvojega. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jah, Rozika noče pozirat, mojemu manjka še pikica na i. Ampak, verjetno tudi to enkrat pride na vrsto. :-)

    OdgovoriIzbriši