sreda, 16. februar 2011

Načrti so padli v vodo

Govorim o Pragi. V ponedeljek zvečer sva želela z Razbojnikom rezervirati prenočišče v Pragi, ter letalske karte. Skoraj sva že rezervirala hostel, ko sem namignila, da bi bilo vseeno bolje še enkrat preveriti glede letalskih kart. In pokukava še za letalskimi kartami in.... katastrofa!!!! Ali so se podražile, ali pa sem sama pri zadnjem preverjanju znesek let. karte delila z dve (čeprav je napisano, da je cena le za eno osebo!). Kriza! V glavnem, sva se odločila, da še malo razmisliva. In bolj ko tuhtava, bova verjetno spremenila destinacijo... Ko bo padla (druga) odločitev, vam pa še sporočim.

Kaj se (mi) je še dogajalo ta teden? 
Začeli smo s 5. stopnjo tečaja nemškega jezika. Se mi zdi, da bo ta stopnja kar zelo naporna. :-) V petek grem pa pisat še test za 4. stopnjo. Tako, da se moram še malo učit, da bo boljši rezultat. 

Bila sem pri teti in sva spet malo šivali. Naredila sem torbico za baterije za Razbojnika,...



ter torbico za dereze za prijateljico Katjo. Če bo še vedno prevelika (eno sem ji namreč že naredila - zelen tulec s krogci),



bo pa tale (rumena s srčkoma) moja, pa ji bom še kakšno probala sešit. :-) Če ne prej, pa poleti, ko derez ne bo potrebovala (zdej so namreč non stop v uporabi), pa jih bo lahko posodila, pa bova potem s teto res točno vedeli, kako velika mora biti torbica. 

Danes pa sem si kupila Burdo... 


...tako, da grem zdaj v listanje le-te in v iskanje novih idej za šivanje. :-)

p.s. učila sem bom pa malce kasneje. :-)

7 komentarjev:

  1. Kaj pa vlak v Prago? Vem, da so včasih SŽ imele akcije (zdej se pa že dolg nisem z vlakom vozila, pa nisem na tekočem :))
    Kera romantična torbica, si bla še pod vplivom ponedeljka? haha
    Jst sem bla pa na tečaju španščine, pa sem edina vpisana, tako da bom mogla sama ponovit slovnico, pa kakšno knjigo prebrat, če se bom hotla še kej novga naučit.
    Viel Gluck am Freitag!

    OdgovoriIzbriši
  2. @Katja: tudi vlak je drag... :-( Zdele ni nobenih akcij. Bojo pa 2. maja. Pa še ful dolg se gor voziš... da ne omenjam, da je treba prestopat. Praga verjetno odpade. Ampak, bova pa najverjetneje kako drugo mesto obiskala. Ljubljana, Zagred, Beograd... :-)

    A pol sploh ne bo tečaja? Se boš mogla vse sama učit?!? No, če boš počakala še kakih 10 let, bova pa lahko skupej šli na 4. stopnjo španščine. :-)

    Vielen Dank. Gleich jetzt ich lerne für die Prüfung. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Za Ljubljano vama lahko kakšen hostel priporočim, haha
    Čez 10 let bodo šli najni otroc v OŠ, ne vem, če bova imeli takrat čas hodit na španščino :)

    OdgovoriIzbriši
  4. A že čez 10 let? Hm?!
    A mi ti hočeš kej povedat, al kaj?

    OdgovoriIzbriši
  5. No, čez 5 let bi pa že mela kakšnege. Ti ne?

    OdgovoriIzbriši
  6. Aha.. nič s Prago. Dobro vse eno kak tuj kraj bom pa le videla na fotkah ko pridem do meseca maja ;)

    OdgovoriIzbriši