ponedeljek, 14. februar 2011

Odločitev je padla

Vsako leto greva za prvomajske praznike na kako krajše potovanje, potem pa še v septembru na dopust. In tako sva se tudi letos odločila, da v maju obiščeva Prago. Danes so mi že odobrili dopust - žal ne zadnji teden v aprilu, ko bi porabila samo 3 dni - takrat gre namreč sodelavka in istočasno ne moreva iti, ker se nadomeščava; mam pa odobren dopust prvi teden v maju. No, saj bom tudi porabila samo 4 dni :-). Zdaj pa samo še rezervirava letalski karti + prenočišče, naročiva Lonely Planet, in ko pride, ga bo treba še naštudirat. Potem pa: Praga, prihajava!

In tako sem vesela tega plana, da bi že najraje danes prebirala vodiča, s nasveti kaj je nujno videti, kaj se lahko izpusti, kje se dobro jé, itd.

Razbojnik bo pa spet malce hud. Zakaj? Ker se vedno tako zelo navdušim nad najini potovanji in potem razglabljam le še o tem, dokler pač ne odpotujeva. Sicer potem na licu mesta ugotovi, da je super, da že prej naredim okvirni plan, da dneve na potovanjih res izkoristiva kolikor se le da. :-)

Tako da, Razbojnik, se že vnaprej opravičujem. :-)

Lep dan vam želim!



4 komentarji:

  1. Eh, sploh ni problema... Mene pa ta mrzlica sploh ne zagrabi. In k sreči nikoli "natančno" ne planiraš, tako da tudi ko mene prime planiranje (ko sva enkrat tam :-)) in pregledujem vodiče, da tudi kakšna moja obvelja :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, kak dan seveda moram pustiti frej, da potem lahko obvelja tvoja. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. No komaj čakam, da pridem do maja da vidim kako sta se imela.

    Tvoji plani so pa itak da super!Pomaga veliko če se malo v naprej pripraviš kaj bi videl in kaj ne...

    OdgovoriIzbriši
  4. Imela sva se krasno. In sploh nisem veliko planov naredila. :-)

    OdgovoriIzbriši