nedelja, 27. februar 2011

Še vedno v dilemi

Še vedno ni znana destinacija prvomajskega dopusta. Sem pa že kar zoožala izbor. Trenutno izbirava med Barcelono in Prago. Enkrat se malce bolj nagibam k Pragi, drugič spet k Barceloni.

Kaj bi nama svetovali vi? :-)

12 komentarjev:

  1. Potovala bosta vidva, tako da se morta sama odločt. Nisem bla še nikjer, mislim pa, da sta obe mesti vrednai ogleda. Mene osebno bolj vleče Barcelona, ti pa vem, da sanjaš o Pragi že odkar sva ble v srednji šoli. :)
    Jst grem verjetno v Italijo (Gardsko jezero), kam pa vidva?

    OdgovoriIzbriši
  2. Ok, pomisli drugač... Če ti tvoji bralci rečejo, da pejta v Barcelono, a bi bila razočarana (oz. ravno obratno)? Podzavestno si verjetno nečesa želiš bolj (problem je, če si Razbojnik lih ta drugu :))
    Kakor koli že, drug let bodo spet prazniki za 1. maja, pa bosta lahko pogledala še drugo destinacijo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Katja: Ja, o Pragi sanjam res že dolgo, ampak tudi Barcelona me privlači. Sagrada familija, pa največji akvarij v Evropi,... Sam, kradejo pa tud veliko bolj koker v Pragi. :-)

    Mislim, da ne bi bila razočarana, če bi mi bralci svetovali eno al drugo. Ker se že skoraj odločim za eno, pa počakam pol ure, pa me prime za drugo. Tko da bo verjetno najbolje, da naslednjič, ko bom že skoraj rezervirala eno al drugo destinacijo, da to res naredim, pa dileme ne bo več. :-)

    No ja, mogoče bo pa na koncu padla celo kaka tretja ideja. Bomo videli. :-) Vseeno hvala za mnenje!

    OdgovoriIzbriši
  4. Menda je San Sebastian lep v tem letnem času :)

    OdgovoriIzbriši
  5. @Franci: Ja, to mesto pa ni (bilo) v igri. Tokrat ne. Mogoče kdaj drugič. Vseeno hvala za idejo.

    OdgovoriIzbriši
  6. Jaz sem za Barcelono. Pa eno staro torbico vzem s sabo, prazno, pa naj ti tisto ukradejo.

    OdgovoriIzbriši
  7. @polona: ja, to da v Barceloni kradejo kot srake je en velik minus, ki ima pomembno vlogo pri odločanju. Vendar kljub vsemu, kocka še vedno ni padla. :-)

    OdgovoriIzbriši
  8. In zadnjih nekaj dni se tudi jaz bolj nagibam k Barceloni. Ker so do tja trenutno cenejše letalske karte, kot do Prage. Ampak, kot pravim, končne odločitve še ni. :-) Morm počakat še Razbojnika, pa še z njim mal predebatirat vse skupaj. :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Svetujem teden počitnic v slovenski prestolnici, nočitev v hotelu Celica, sprehod ob Ljubljanici, ogled fotografskih razstav na prostem, obisk muzejev in galerij, hojo po Rožniku in obisk nočnih lokalov. Balzamično.

    (pazi, to govori ena, ki rine v Paris, haha)

    OdgovoriIzbriši
  10. @Sandra: sej bi, samo kaj, ko je Celica tako draga. :-)

    Ha ha ha, kakšen izgovor! :-)

    No, ampak res pa je, da bo odločitev kmalu znana. Bi bila že danes, pa internetna stran, kjer sva želela kupiti let. karti, nekaj štrajka.

    OdgovoriIzbriši
  11. Joj upam da sta izbrala BARCELONO!

    OdgovoriIzbriši
  12. He he, zdaj si že prebrala, da sva šla kar v Nemčijo. :-)

    OdgovoriIzbriši